Nytt på bloggenFransförlängning Stockholm

Jag vill testa en ny grej på bloggen. Jag känner att det är dags för ett nytt kapitel och jag tror att det kan vara en bra grej. Jag har kört på ungefär samma grej i ett par år och jag tycker att vi kan gå vidare till ett nytt kapitel och jag tycker att vi ska gå vidare tillsammans. Hur som så har jag planerat att starta en helt ny grej på min blogg. Jag kommer fortfarande att skriva om lite samma grejer men jag vill till en början satsa på det nya och se vad ni tycker om det.

Den nya serien (eller vad man ska kalla det för) kommer att gå ut på att jag kommer att testa en ny grej och jag kommer att filma det, alltså dokumentera det, sen kommer jag även skriva på bloggen vad jag tyckte om det. Jag kommer att skriva hur mycket det kostar, om det är något jag rekommenderar. Jag hoppas att ni som läser kommer att tycka om det. Jag kommer att testa olika produkter, olika salonger och så vidare. 

Som en start så kommer jag att testa på att göra en fransförlängning. Jag har bokat tid på ett ställe som jag har hört ska vara bra. Det är något jag har velat testa ganska länge men jag har inte riktigt vågat. Det känns lite läskigt att ha någon som klistrar fast något på ens ögonfransar. Jag tror dessutom att det är fler än jag som vill testa detta men inte vågar. Så jag tänkte att jag skulle testa det för er skull och berätta hur det gick. Kanske får ni nys på nya saker och får uppleva nya grejer, vilket är meningen med denna nya grej som jag tänker starta redan nästa vecka hoppas jag.